Team building

Si predstavljate, da imate v rokah veslo in da je od vas odvisno kam in kako bo vaš čoln obvladoval brzice Soče? Da? Vendar to prav zares ni običajni spust. Pustolovski rafting vključuje primarno ogrevanje za formacijo dobrega tima, se stopnjuje v kreativnih osnovah preživetja v neokrnjeni naravi in doseže nepozabni vrhunec.

GREMO, VSI SKUPAJ!

Za vas smo v sodelovanju s strokovnjaki pripravili dva teambuilding programa.

  • Prvi bo adrenalinsko aktiviral vaše zaposlene, jih motiviral  za nadaljnje timsko delo, nadgradil komuniciranje v skupini in strateško načrtovanje, ter izžareval energijo in zabavo.
  • Drugi pa bo poskrbel, da bo sproščeno vzdušje, ki ga boste doživeli z nami, prešlo tudi v medsebojne odnose vseh zaposlenih.

Potrudili se bomo, da boste vedno dobili timski naboj, aktivno in zabavno druženje, predvsem pa edinstven timski dogodek.

Ključne poslovne koristi:

  • Strateško načrtovanje
  • Timsko delo in komunikacija
  • Komuniciranje znotraj skupine
  • Mreženje in spoznavanje
  • Visoka energija in zabava

Izbirate lahko med naslednjimi paketi:


Teambuilding
Proga
Cena
Pustolovski rafting
Po dogovoru
Rafting s piknikom
Po dogovoruPustolovski rafting

V sodelovanju s Teambuilding akademijo (www.tba.si) vam ponujamo program Pustolovski rafting, ki je pisan na kožo vsem ljubiteljem neokrnjene narave, divjih voda in adrenalina. Za ogrevanje bo skupina morala dokazati, da zna delovati kot dober tim. Zato se bo preizkusila v različnih bolj in manj zahtevnih timskih vajah. Šele ko bo dokazala, da deluje kot usklajen tim, kjer si člani med seboj zaupajo in dobro komunicirajo, bo dobila v roke vesla in se podala na rečno pustolovščino,med katero se bo preizkušala v timskih nalogah preživetja v naravi. Rafting je primeren tako za aktivne športnike kot tudi za začetnike in tiste, ki se s spustom po divjih vodah ukvarjate zgolj ljubiteljsko. V vsakem primeru bomo poskrbeli za to, da bo raftanje z nami nepozabno doživetje za vsakega od vas, hkrati pa boste spoznali nekaj osnov preživetja v naravi.


Rafting s piknikom

Če si želite predvsem sproščeno druženje zaposlenih v vašem podjetju, vam ponujamo klasičen rafting spust združen s piknikom po vaši želji. Ponujamo klasičen piknik, gobarski piknik, ki vključuje raznovrstne gobarske specialitete, ki jih pripravi priznani gobarski in kulinarični strokovnjak ali ribji piknik, ki vključuje sveže ribe iz voda Posočja.


NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!


ime in priimek:*

  Telefon:*

Email:*

 Datum prihoda:*

Izberi aktivnost:*

 Sporočilo:

Št. udeležencev:*

 
 
Odrasli Otroci 

 

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!

Ime in priimek*

Telefon:*

E-mail:*

Izberite aktivnost:*

Št. udeležencev:*

 
 
Odraslih otrok do 18 let
 

Datum prihoda:*


Sporočilo:
IZJAVA STRANK
Noro smo uživali na Soči, res je bila enkratna izkušnja. Naša vodička nas je varno in hudomušno popeljala čez vse brzice. Čisto smo se prepustili njenim sproščenim energijam. Res smo noro uživali in vsem je ta izkušnja ostala v lepem spominu. Vsej ekipi hvala še enkrat.
Mladi Gabri
Slovenija

Sport Mix team je zakon! Super vodiči, ki so reeees potrpežljivi, zaupanja vredni, pa še simpatični do konca. Hvala za popestritev študijskega dopusta!


Petra
Slovenija