Zip line

Dopustite, da vam spust nad neokrnjeno naravo nedostopnega kanjona reke Učje vzame dih. Doživite vznemirljiv spust po desetih jeklenicah in uživajte v pogledu ptice na divjo reko in strme pečine kanjona in v slikovitih panoramskih razgledih na bovško kotlino in Triglav. Izkušnja vas bo zagotovo prevzela.

SPUSTI SE!

Prepustite se užitkom parka Zipline Učja, ki je eden izmed najbolj adrenalinskih na svetu! V slikovitem, neokrnjenem in skoraj nedostopnem kanjonu reke Učje si boste, medtem ko boste drseli po jeklenicah, ki so napete čez  kanjon, lahko iz ptičje perspektive ogledovali številne divje brzice, nedostopne tolmune in slapove Globoškega potoka. Deset jeklenic vam zagotavlja več kot dve uri nepozabnega doživetja, ki poleg vznemirljivih spustov nudi tudi čudovite panoramske razglede po dolini Soče in zelenih pobočjih mogočnih okoliških gora od Krna do Triglava. Odprl se vam bo neprecenljiv pogled na nedotaknjeno naravo, saj je kanjon eden zadnjih v Sloveniji, ki ga še ni zaznamovala človeška roka.


Kaj je vključeno v ceno?

  • izposoja obvezne opreme (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice)
  • inštrukcije in spremstvo vodnikov
  • prevoz do parka in vrnitev v Bovec

Kdaj je najboljši čas za spust z Zip line-om?

Na Zip Line se lahko podate vsak dan ob 10:00 in ob 13:30 skozi celo leto. V visoki sezoni vam je na voljo tudi tretji termin ob 17:00.
Priporočamo vam vnaprejšnjo rezervacijo.


* Cena na osebo velja za odrasle (za otroke do 18. leta starosti vam priznamo 20% popusta) (za skupine večje od 10 oseb vam nudimo različne popuste)
 

Zip line
KrajDolžina
Trajanje
Težavnost
Cena/os*
Učja
10 jeklenic po 250 - 400 m
2,5 hII - IV59€-


Program:

Zborno mesto za udeležence zipline je v naši športni agenciji SPORT MIX v Bovcu.


Po tem, ko prevzamete vso potrebno opremo, vas odpeljemo do začetnega mesta vašega doživetja, ki je iz Bovca oddaljeno 9 km.


Vodniki vam bodo najprej teoretično razložili osnove spuščanja po jeklenicah, nato boste pridobljeno znanje preiskusili na testnem spustu v našem trening poligonu na kratki 20 m dolgi jeklenici.


Osebna oprema:

Priporočamo pohodne čevlje ali športne copate in v hladnejšem vremenu primerna topla oblačila, ter dovolj poguma.NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!


ime in priimek:*

  Telefon:*

Email:*

 Datum prihoda:*

Izberi aktivnost:*

 Sporočilo:

Št. udeležencev:*

 
 
Odrasli Otroci 

 

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!

Ime in priimek*

Telefon:*

E-mail:*

Izberite aktivnost:*

Št. udeležencev:*

 
 
Odraslih otrok do 18 let
 

Datum prihoda:*


Sporočilo:
IZJAVA STRANK
Noro smo uživali na Soči, res je bila enkratna izkušnja. Naša vodička nas je varno in hudomušno popeljala čez vse brzice. Čisto smo se prepustili njenim sproščenim energijam. Res smo noro uživali in vsem je ta izkušnja ostala v lepem spominu. Vsej ekipi hvala še enkrat.
Mladi Gabri
Slovenija

Sport Mix team je zakon! Super vodiči, ki so reeees potrpežljivi, zaupanja vredni, pa še simpatični do konca. Hvala za popestritev študijskega dopusta!


Petra
Slovenija