Darilni boni

Imate tudi vi prijateljico ali prijatelja,
za katerega nikoli ne veste kaj bi mu ali ji podarili?


Brez skrbi, imamo rešitev za vas!


Darilni bon

Pri nas lahko naročite DARILNI BON za katerokoli aktivnost, ki je v naši ponudbi. Dopišemo lahko tudi osebno posvetilo obdarovancu. Boni so veljavni eno leto, tako da je več kot dovolj časa za zbiranje poguma. Cena je odvisna od aktivnosti, ki jo želite podariti svojim najdražjim..


Vrednostni bon

Če niste prepričani, katera aktivnost bi vaši prijateljici oz. prijatelju najbolj ugajala, lahko naročite VREDNOSTNI BON. Tako bo vaša ljubljena oseba dobila možnost izbire, obenem pa se izognete zadregi zaradi nepravilne izbire. Naročite lahko bon v vrednosti 50 ali 100 eurov.


KONTAKTIRAJTE NAS IN NAROČITE DARILNI BON!
Izpolnite spodnji obrazec. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Naročnik darilnega bona / plačnik

Ime in priimek:*

Telefon:*

Naslov:*

Pošta in kraj:*

E-mail:*Prejemnik

Ime in priimek / organizacija:*

Izberi aktivnost:*

Sporočilo:

Posvetilo:
 


Postopek za naročilo darilnega bona

  1. izpolnite in pošljite podatke*, ki jih rabimo
  2. na naš račun številka SI56 0475 3000 1777 041 (NOVA KBM d.d.) , SPORT MIKS D.O.O., TRG GOLOBARSKIH ŽRTEV 18, 5230 BOVEC nakažite znesek iz cenika za željeno športno aktivnost.
  3. Po prejemu nakazila vam na vaš naslov pošljemo darilni bon.

*Vaše osebne podatke bomo rabili le za interno uporabo in jih bomo varovali v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

IZJAVE STRANK
Noro smo uživali na Soči, res je bila enkratna izkušnja. Naša vodička nas je varno in hudomušno popeljala čez vse brzice. Čisto smo se prepustili njenim sproščenim energijam. Res smo noro uživali in vsem je ta izkušnja ostala v lepem spominu. Vsej ekipi hvala še enkrat.
Mladi Gabri
Slovenija

Sport Mix team je zakon! Super vodiči, ki so reeees potrpežljivi, zaupanja vredni, pa še simpatični do konca. Hvala za popestritev študijskega dopusta!


Petra