Ekipa

  • Športno agencijo SPORT MIX smo ustanovili leta 2001.
  • Vedno je bil naš najpomembnejši cilj prijetno in sproščeno počutje naših gostov.
  • Naše poslanstvo vsa ta leta uspešno izpopolnjujemo in nadgrajujemo. Dokaz tega so naši zadovoljni gostje in številna prijateljstva, ki so nastala v času, ki smo ga preživeli skupaj.
  • SPORT MIX ekipa je res nekaj posebnega.

PETER

Peter je eden izmed tistih vodnikov, ki ga ni mogoče vreči iz tira. Je izjemno potrpežljiv, umirjen in skoncentriran na svoje delo. Naši gostje ga zelo hvalijo. Peter je univerzalen, obvlada vse vrste športov, ki so sestavni del naše ponudbe. Tudi v prostem času je predan športnik, ki veliko pozornosti posveti  fizični in psihološki pripravljenosti, saj poleg dela, ki ga opravlja, tudi veliko trenira. Pozimi, ko dejavnosti na reki Soči mirujejo, uči smučanje, saj je tudi licenciran smučarski učitelj.


BETI

Dekle z neverjetno energijo, ki jo uspešno prenaša tudi na naše gostje. Večkrat se dogodi, da naši gostje ob ponovnem obisku naše agencije povprašajo: ''Beti še vedno dela tukaj?''. Beti je specialistka za rafting. Po besedah predsednika Rafting zveze Slovenije je Beti ena najboljših tekmovalk v raftingu na svetu, ki ima za seboj številna tekmovanja po vseh pomembnih Evropskih rekah. Beti se ukvarja tudi za drugimi športi. V mladosti je igrala rokomet, pozimi pa deluje kot učiteljica smučanja. Sedaj pa je na prvem mestu v njenem življenju predvsem  njen prvorojeni sin Bendeguz.


PRIMOŽ

Primož je lastnik in vodja agencije SPORT MIX. V večini primerov bo prvi stik, naj bo to po telefonu ali osebno v agenciji, ravno s Primožem. Vedno prisoten v agenciji saj mu je stik s turistom zelo pomemben. Praktično ni ga gosta agencije SPORT MIX, ki ga Primož ne bi osebno spoznal. Ni pa samo šef, ki sedi in čaka v pisarni. Je tudi vodič aktivnosti,  izkušnje na Soči pa je pridobil že kot otrok, ko se je s svojimi prijatelji podajal na Sočo in druge reke v okolici. Primož je bil tudi uspešen nogometaš, njegova druga ljubezen je futsal. Nogomet, ki se ga igra v dvoranah. Igral je za slovensko reprezentanco, kariero je začinil z igranjem v Rusiji in Italiji. Pozimi je smučarski učitelj. Z družino z dvemi otroki živi v Bovcu.

 

Mi živimo svoje sanje. Doživite vaše sanje z nami!

Ekipa SPORT MIX

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!


ime in priimek:*

  Telefon:*

Email:*

 Datum prihoda:*

Izberi aktivnost:*

 Sporočilo:

Št. udeležencev:*

 
 
Odrasli Otroci 

 

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!

Ime in priimek*

Telefon:*

E-mail:*

Izberite aktivnost:*

Št. udeležencev:*

 
 
Odraslih otrok do 18 let
 

Datum prihoda:*


Sporočilo:
IZJAVA STRANK
Noro smo uživali na Soči, res je bila enkratna izkušnja. Naša vodička nas je varno in hudomušno popeljala čez vse brzice. Čisto smo se prepustili njenim sproščenim energijam. Res smo noro uživali in vsem je ta izkušnja ostala v lepem spominu. Vsej ekipi hvala še enkrat.
Mladi Gabri
Slovenija

Sport Mix team je zakon! Super vodiči, ki so reeees potrpežljivi, zaupanja vredni, pa še simpatični do konca. Hvala za popestritev študijskega dopusta!


Petra
Slovenija