SPORTMIX RAFTING, KANJONING, KAJAK IN OSTALE AKTIVNOSTI

Strast do življenja zunaj!

Najbolj priljubljene aktivnosti

Rafting

Rafting Bovec ni le adrenalinsko doživetje; predstavlja način življenja. Rafting na reki Soči je vznemirljiv šport, ki povezuje ljudi, sklepa nova prijateljstva in ponuja timsko raziskovanje sveta divjih voda.

Kanjoning

Kanjoning v dolini Soče je adrenalinska dejavnost, ki vas popelje po strmih ozkih soteskah in koritih pritokov reke Soče. Slikovite pečine, ozke soteske, šumeči slapovi in kristalno čisti smaragdni tolmuni so sestavine vašega doživetja in neposrednega stika z divjo in neukročeno naravo.

Kajak

V družbi izkušenega kajakaškega inštruktorja boste veslali skozi skalne labirinte, se igrali v tokovih in brzicah ter občasno umirili srce v smaragdnem tolmunu.

Zipline

Doživite vznemirljiv spust Zip Line Bovec po 10 jeklenicah in uživajte v ptičjem razgledu na divjino reke in očarljive pečine soteske Učje. Navdahnite se čarobnim razgledom panorame Bovške kotline in Triglava.

SportMix aktivnosti v dolini reke Soče

Poskrbimo za osebni stik in vašo celostno dogodivščino

Redno in nenehno izobraževanje zaposlenih ter prenašanje znanja o naši naravni in kulturni dediščini na goste nas dela »najboljše med najboljšimi« na največji potovalni platformi –Tripadvisor.

Ostale aktivnosti

Izposoja koles

Najučinkovitejši način raziskovanja doline Soče in Bovca ter okolice je z avtom, peš ali s kolesom. Če se odločite za bolj aktiven način odkrivanja skrivnosti zgornjega Posočja, so najbližje osupljive naravne znamenitosti oddaljene kratek kolesarski izlet stran.

Športno plezanje

Je še kaj lepšega od aktivne rekreacije v družbi soplezalcev? Boj proti gravitaciji, premagovanje strahov, občutek zadovoljstva pri plezanju edinstvenih smeri in spektakularen pogled na pokrajino spodaj so nagrade za vašo prvovrstno plezalsko izkušnjo ter za pogumno združitev s skalnatimi stenami.

SUPanje

Iščete dejavnost za vso družino, ne glede na vašo starost, telesno zgradbo ali fizično pripravljenost? Supanje je pravi odgovor na gornje vprašanje. Še vaš kosmati član družine, zvesti partner kuža je dobrodošel! Nikoli ni prepozno, da vstanete - iz kavča. In če to storite na SUP-u še bolje!

Jamarstvo

Iščete nevsakdanjo pustolovščino? V spremstvu vodnika boste raziskovali kraško podzemlje, ko se boste podali v jame svetovno znanega masiva Kanin. Del tega skritega skrivnostnega sveta je pri nas dostopen tudi vam.

SportMix aktivnosti v dolini reke Soče

Organizirane aktivnosti v neokrnjeni naravi

Organiziramo širok nabor aktivnosti na divjih voda in dejavnosti na prostem. Velik pomen dajemo vaši varnosti saj izvajamo aktivnosti s kakovostno opremo in strokovnim, izkušenim ter licenciranim osebjem.

Vse aktivnosti

Vaša varnost je naša prioriteta

Izkušeni vodiči

Kakovostna oprema

Ekipa iz Bovca že od leta 2001

Mnenja obiskovalcev

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete