Pogosta vprašanja

21 najpogostejših vprašanj + odgovori

Kdaj je najbolje rezervirati termin za izbrano aktivnost?
Najboljše je, da rezervirate termin takoj, ko ste prepričani, da vam ustreza. Tako si zagotovite dan in uro, ki vam najbolj ustreza. Še vedno pa lahko rezervirate najkasneje tudi en dan prej. Rezervirajte zdaj >>

Kako lahko rezerviram želeni termin?
Preprosto! Lahko preko spletnega obrazca, ki ga najdete pri želeni aktivnosti, lahko nas pokličete na +386 31 871 991 ali pošljete elektronsko sporočilo na team@sportmix.si.

Ali se aktivnosti izvajajo vsak dan?
Da, aktivnosti se izvajajo vsak dan od 15. marca do 31. oktobra, ko je športna plovba na reki Soči dovoljena. Aktivnosti izvajamo trikrat dnevno, ob 9.30, ob 13.00 in ob 16.00 (zadnji termin je predviden od junija do avgusta).

Kje se dobimo pred začetkom aktivnosti?
Dobimo se 15 minut pred začetkom v športni agenciji SportMIX v centru Bovca, na naslovu Trg golobarskih žrtev 18. Če nas ne najdete, mirne vesti pokličite na +386 31 871 991.

Kje se izvajajo aktivnosti?
Vse aktivnosti, razen kanjoninga, se izvajajo na reki Soči, kjer so urejena vstopno-izstopna mesta. Kanjoning se izvaja v Sušcu oziroma Fratarci. Za prevoz do vstopnih mest in nato tudi nazaj v Bovec poskrbimo mi, tako da s tem nimate odvečnih skrbi.

Ali je prevoz potrebno dodatno plačati?
Prevoza ni potrebno dodatno plačati, potrebno je plačati le izbrano aktivnost. Vse cene so prikazane pri posameznih aktivnostih in na ceniku.Dodatnih doplačil ni.

Kaj potrebujemo s sabo, ko se odpravimo na izbrano aktivnost?
Potrebujete le kopalke in brisačo, vse ostalo vam priskrbimo mi (neoprensko obleko, jakno, rešilni jopič, neoprenske čevlje, čelado...).

Ali nas kdo spremlja na aktivnostih?
Seveda! Na vsaki aktivnosti vas spremlja strokovno usposobljen in izkušen vodnik, ki poskrbi za vašo varnost in zabavo.

Ali ima vsak raft svojega vodnika?
Seveda, v vsakem raftu je en vodnik, ki ga upravlja in vodi. Poleg vodnika je v raftu lahko najmanj 3 in največ 8 udeležencev, odvisno od vodostaja reke.

Ali smo med izvajanjem aktivnosti zavarovani?
Med izvajanjem aktivnosti niste nezgodno zavarovani. Slovenskim državljanom svetujemo, da si to zavarovanje uredijo sami. Tujim državljanom po svetujemo, da si doma uredijo dodatno zdravstveno zavarovanje, da imajo v primeru obiska zdravnika krite vse stroške s strani svoje zavarovalnice.

Kako je poskrbljeno za mojo varnost?
V podjetju Sport Miks d.o.o. strokovno in varno organiziramo in izvajamo športno-turistične dejavnosti. Strokovno izobraženo in usposobljeno osebje Vam bo svetovalo primerno aktivnost, prilagojeno Vašim sposobnostim in željam. Vodniki so izkušeni športniki, ki dolino reke Soče dobro poznajo in imajo pridobljene vse potrebne licence.
Vsa oprema, ki jo uporabljamo pri aktivnostih in vsa obvezna oprema udeležencev je iz najkvalitetnejših materialov in testirana po evropskih standardih.

Kaj pa otroci, ali obstaja starostna omejitev?
Omejitve na aktivnostih določamo glede trenutnih naravnih pogojev na reki Soči in pritokih. Na dan aktivnosti določimo, glede na vodostaj Soče, vremenske razmere in tip obiskovalcev (družine, starejše osebe), traso aktivnosti in starostno omejitev. Prav tako postavimo omejitve v primeru, ko ima obiskovalec prekomerno telesno težo. Te omejitve določimo po pogovoru z gosti. Najpomembnejša informacija je ali je oseba plavalec, njihov življenjski slog in izkušnje s podobnimi športi.

Koliko časa traja izbrana aktivnost?
Trajanje je seveda odvisno od izbrane aktivnosti. V povprečju pa večina aktivnosti traja približno dve uri in pol do tri ure, vključno z vožnjo in pripravo.

Ali moramo biti izkušeni?
Udeleženci aktivnosti ne potrebujejo dodatnega predznanja, pomembno je le, da znajo plavati. Aktivnosti niso fizičnozelo zahtevne, z izjemo hydrospeeda in zahtevnejšega kanjoninga v Fratarici. Poudarjamo tudi, da ne smete biti pod vplivom alkohola ali drugih psihotropnih sredstev. Nosečnicam aktivnosti odsvetujemo.

Ali je aktivnost odpovedana v primeru slabega vremena?
Držimo se citata Johna Ruskina: »Slabo vreme ne obstaja. So samo različne vrste dobrega vremena.«

Ali lahko aktivnost odpovemo zaradi nepričakovanih sprememb?
V primeru bolezni ali naravne sile se lahko aktivnost seveda odpove in se vam vrne denar (v primeru predplačila).

Ali lahko kupim darilni bon za katerokoli aktivnost?
Seveda! Darilni bon lahko naročite za katerokoli aktivnost, ki je v naši ponudbi. Dopišemo lahko tudi vaše osebno posvetilo obdarjencu.

Ali je potrebno aktivnost prej rezervirati, če sem prejel darilni bon?
Dobro je, da aktivnost, ki ste jo prejeli z darilnim bonom, rezervirate čim prej, da si tako zagotovite želen datum in uro. Zaželeno je, da si rezervirate najkasneje en dan prej.

Kdaj poteče veljavnost darilnega bona?
Darilni boni veljajo eno leto, če ni drugače dogovorjeno.

Ali lahko plačam s kreditno kartico?
Plačate lahko tudi s kreditno kartico, sprejemamo Viso, MasterCard in Maestro.

Ali prejmem popust, če se prijavim na več aktivnosti?
Če se prijavite na več aktivnosti, plačate za vsako aktivnost manj. Na ceniku boste našli več različnih paketov z aktivnostmi, ki jih vsebujejo. Preveri več >>

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!


ime in priimek:*

  Telefon:*

Email:*

 Datum prihoda:*

Izberi aktivnost:*

 Sporočilo:

Št. udeležencev:*

 
 
Odrasli Otroci 

 

NAROČI DOŽIVETJE!
Izpolnite spodnji obrazec in že kar takoj rezervirajte doživetje po vaši meri!

Ime in priimek*

Telefon:*

E-mail:*

Izberite aktivnost:*

Št. udeležencev:*

 
 
Odraslih otrok do 18 let
 

Datum prihoda:*


Sporočilo:
IZJAVA STRANK
Noro smo uživali na Soči, res je bila enkratna izkušnja. Naša vodička nas je varno in hudomušno popeljala čez vse brzice. Čisto smo se prepustili njenim sproščenim energijam. Res smo noro uživali in vsem je ta izkušnja ostala v lepem spominu. Vsej ekipi hvala še enkrat.
Mladi Gabri
Slovenija

Sport Mix team je zakon! Super vodiči, ki so reeees potrpežljivi, zaupanja vredni, pa še simpatični do konca. Hvala za popestritev študijskega dopusta!


Petra
Slovenija