Kanjoning

Premagajte svoje strahove, presežite svoje meje in pustite otroku v sebi, da uživa na prostosti in okusi neokrnjene vode kanjonov.

Živahno soteskanje primerno za začetnike in vse željne adrenalina.         

Cena od 52 - 59€ na osebo

Trajanje

3h

Zahtevnost

Zmerno

Premikajte svoje meje v razburljivem kanjonu Fratarice in doživite poglede na mogočno Loško steno.

Cena od 90€ na osebo

Trajanje

4h

Zahtevnost

Zahtevno

Odkrijte skrivnostne soteske in obiščite zgodovinsko znameniti slap Kozjak.

Cena od 90€ na osebo

Trajanje

4h

Zahtevnost

Zahtevno

globoski

Globoški potok

Soteskanje z neskončnimi spusti po vrvi, visokimi slapovi in kristalno čisto vodo.

Cena od 150€ na osebo

Trajanje

6h

Zahtevnost

Zelo zahtevno

Iščete vznemirjenje? Če je odgovor na to vprašanje “Vsekakor!”, je kanjoning Slovenija aktivnost, ki jo morate preizkusiti.

 

Upajte si izzvati svoje strahove, soočite se s svojimi mejami, prebudite otroka v sebi in okusite neokrnjene tolmune kanjonov. Brez strahu, s kančkom potrpežljivosti in nekaj navodili ima prav vsakdo možnost raziskovati globine neukročene narave. 

 

Pojdite na zmenek s sotesko Sušec ali princeso Fratarico in Predelico ter prepustite se adrenalinu v dolini Soče. Preživite čas z naravnimi skalnatimi kanjoni, smaragdno zelenimi tolmuni, penastimi azurnimi potoki in očarljivimi stenami. Kanjoning Bovec je resnično pravljična pustolovščina.

 

Raziščite svet slapov, naravnih toboganov in skrivnostnih skritih kotičkov čarobnih sotesk. Pridružite se našim kanjoning Bovec turam!

 

V objemu neokrnjene narave!

 

Kanjoning v dolini Soče je adrenalinska dejavnost, ki vas popelje po strmih ozkih soteskah in koritih pritokov reke Soče. Slikovite pečine, ozke soteske, šumeči slapovi in kristalno čisti smaragdni tolmuni so sestavine vašega doživetja in neposrednega stika z divjo in neukročeno naravo. 

 

Kanjoning Soča sestavljajo slikovite stene, tesna korita, bučanje slapov in kristalno čisti, zeleni tolmuni. Gre za spust skozi sotesko in premagovanje naravnih ovir kot so naravni tobogani in slapovi čez katere skačete v globoke modre tolmune, napolnjene s kristalno čisto vodo. Ves čas aktivnosti vas obdaja le neokrnjena narava.

 

Občutek, ki ga je vredno doživeti.

Srečamo se v pisarni SportMIX, kjer se spoznate z osebjem.
V sprejemni pisarni podpišete izjavo o odgovornosti ter se spoznate s svojim vodnikom.

Vodnik vam razdeli opremo. V opremo se ne preoblačimo v pisarni, temveč se preoblečemo na vstopnem mestu, saj bi nam bilo v nasprotnem primeru prevroče.

Vrednostne predmete lahko pustite v omaricah v pisarni. V omaricah pustite zgolj vrednostne predmete npr. denarnice, nakit, dokumente. Brisače ter suho spodnje perilo in oblačila za preoblačenje vzamete s seboj. Svetujemo, da imate kopalke že nadete pod oblačili ob prihodu.

Skupaj z vodnikom se odpravite v kombi.
Odpeljete se do vstopnega mesta (čas vožnje je odvisen od izbrane soteske).
Na vstopnem mestu si pripravimo opremo, ki jo nadenemo po približno 30 minutni hoji do vrha soteske. Na vrh soteske hodimo v kopalkah, zato predlagamo, da si jih pod suha oblačila nadenete že pred prihodom v pisarno. Suha oblačila pustite v kombiju in skupaj z vodnikom pričnete z izletom.

Vodnik vam pojasni navodila o varnosti in poteku izleta ter se skupaj odpravite novim dogodivščinam naproti.

Po koncu izleta vas na enakem mestu pričakuje kombi, kjer se preoblečete, ter vkrcate na pot proti pisarni SportMIX (čas vožnje je odvisen od izbrane soteske).

V pisarni si ogledamo fotografije z izleta, uredimo formalnosti, še zadnjič strnemo vtise in se v upanju na ponovno snidenje poslovimo.

Pogosto dobivamo vprašanja o tem, koliko ljudi se lahko pridruži našim izletom s kanjoningom. Odgovor na to vprašanje ni tako preprost, kot se sliši. Ker želimo, da bo vaša izkušnja nepozabna, število gostov prilagodimo in ga uredimo v skladu z dnevno logistiko. Najmanjše število gostov, ki ga zahtevamo za vsak izlet s kanjoningom, sta 2 osebi. Največje število soteskarjev na enem izletu je odvisno od težavnosti kanjona. Pri soteskanju Sušec je največje število gostov na vodnika 8. Pri zahtevnejših kanjonih je omejitev naše skupine 6 gostov in vodnik.

Če ste sami, ne skrbite, pridružili se vam bomo v skupini. Za par je bolj verjetno, da se boste na soteskanje odpravili z več pustolovci. Velika družina ali večja skupina prijateljev, ki šteje blizu največjega števila gostov na izletu? Morda boste imeli vodnika tudi sami zase, morda se vam lahko pridruži ljubek par ali samostojni soteskar. Če ste v dvomih ali vas skrbi, ali se boste vključili, se brez oklevanja obrnite na nas. Vaš izlet bomo prilagodili tako, da bodo vsi zadovoljni zapustili naše kanjone. Naše skupine so običajno manjše, organiziramo pa tudi zaključene individualno prilagojene tematske skupinske gradnje.

Kdo se ne more udeležiiti Kanjoning Bovec izletov?

  • Neplavalci,
  • nosečnice,
  • osebe nižje od 120 cm,
  • otroci mlajši od 10 let (kanjoning Sušec),
  • otroci mlajši od 16 (kanjoning Fratarica, Predelica, Kozjak, Globoški potok),
  • osebe z zmanjšano mobilnostjo,
  • osebe s težavami s hrbtenico in drugimi psihofizičnimi poškodbami,
  • osebe s prekomerno telesno težo,
  • osebe pod vplivom psihotropnih sredstev ali alkohola.

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete