Teambuilding

Teambuilding

Združite se v naravi in dosežite svoje cilje na najlepšem adrenalinskem igrišču.
Section

Odsek

Boka - Trnovo

Trajanje

3h

Zahtevnost

Enostavno

Piknik

Po dogovoru

Kaj potrebujem

Kopalke, brisačo

Fotografije

Vključene

Od 15. marca do 31. oktobra.

Življenje zunaj, v naravi – individualno prilagojeno za timsko dogodivščino ter krojeno glede na značilnosti skupine in timsko dinamiko.

Ekipe so skupine posameznikov, ki sledijo enakemu cilju. Na poti do uspeha se lahko pojavi trenutek, ki zahteva dodaten pritisk, da je doseganje ciljev učinkovitejše. In v tem trenutku na odru nastopi dolina Soče. Bovec ni samo najbogatejše adrenalinsko igrišče, temveč ponuja nepopisne naravne možnosti ponovnega povezovanja.

Timsko delo, zaupanje, uspeh.

Team building programi so strukturirani na način, pri čemer že s samimi ogrevalnimi vajmi, ki nastopijo v prvih trenutkih spoznavanja z adrenalinskimi športi, gradimo zaupanje in timsko delo, ki so ključni pri napredovanju in preživetju v neokrnjeni naravi. Ne samo v športnem, temveč tudi v poslovnem smislu. Team building programi so prilagojeni specifično glede na karakteristike skupine in skupinsko dinamiko.

Team building Rafting na reki Soči

Rafting na reki Soči je team building program, ki je prilagojen za ljubitelje neokrnjene narave, divje vode in adrenalina. Preden se odpravite po reki, morate najprej dokazati, da lahko sodelujete v ekipnem duhu.

Našo skupinsko pustolovščino bomo pričeli z različnimi aktivnostmi. Ko boste delovali kot usklajena ekipa, izkazovali medsebojno zaupanje in dobre komunikacijske sposobnosti, boste prijeli vesla in se podali na nepozabno avanturo na divji vodi. Med spustom po reki se boste soočali z dodatnimi izzivi, ki bodo preizkušali ekipno dinamiko ter individualne veščine preživetja v divjini. Rafting Team building programi so primerni tako za tiste, ki so se z brzicami že srečali kot tudi za začetnike.

Team building programi so zasnovani na način, kjer ne boste osvojili zgolj brzic smaragdne reke Soče, temveč pridobili osnovne veščine preživetja na divjih vodah.

Team building cilji

Uživanje v edinstveni izkušnji z aktivnim povezovanjem, medtem ko gradite močnejšo delovno enoto!

 • Adrenalinski spust, da motivirate zaposlene za skupinsko delo,
 • naravno okolje za izgradnjo močnejše komunikacije v skupini,
 • divje, nepredvidljive razmere za sodelovanje pri strateškem načrtovanju.

Ključne poslovne prednosti

 • Strateško načrtovanje,
 • timsko delo in komunikacija,
 • komunikacija med ekipami,
 • mreženje in vzpostavljanje odnosov.

Kulinarična ponudba

Organizacijo team building rafting programa lahko razširimo tudi v kulinaričnem smislu in v sodelovanju s kulinaričnimi partnerji pripravimo obed v sproščenem vzdušju in naravnem okolju, ki spodbuja druženje in povezovanje med vašimi zaposlenimi.

Po vaši rafting pustolovščini vam lahko na povpraševanje organiziramo kulinarični podaljšek vašega team buildinga in v sodelovanju s kulinaričnimi partnerji pripravimo piknik v naravnem okolju, v neposredni bližini reke Soče.

Team building za posebne priložnosti

Načrtujete rojstnodnevno zabavo, se vaš najboljši prijatelj poroči ali ima eden od vaših najdražjih okroglo obletnico? Ni boljšega načina, da preživite poseben trenutek in proslavite dragocene priložnosti in obeležja, kot z avanturo na smaragdni reki Soči.

Organiziramo različne team building programe za posebne priložnosti, ki jih lahko individualno prilagodimo glede na specifike skupine in želje le te:

 • fantovščine in dekliščine,
 • obletnice,
 • zaključke šolanja in akademske uspehe,
 • rojstni dnevi itd.

Ali lahko izbiramo med različnimi aktivnostmi za naš team building v dolini Soče?

Naše primarno priporočilo za team building temelji na rafting programu. Odgovor na zgornje vprašanje je odvisen zlasti od velikosti skupine in števila udeležencev. Večjim skupinam pogosto priporočamo rafting zaradi logističnih razlogov in lažje dostopnosti, s čimer ohranja dinamiko tudi pri večjih skupinah. V kolikor so skupine manjše, lahko glede na povpraševanje načrtujemo tudi vaš team building z izbiro druge dejavnosti, kot je npr. soteskanje ali zipline. V kolikor pa so skupine še posebej majhne, tudi vodene kajakaške spuste. V povpraševanju nam pošljite zamisel, vaše želje in skupaj bomo načrtovali vašo ekipno dogodivščino na divjih vodah.

Omejitve

Specifičnih dodatnih omejitev pri team building programih ni. Gre za že obstoječe omejitve, ki veljajo za posamezno izbrano dejavnost. Poleg zdravstvenih omejitev, ki bi vam morda onemogočala obisk naših aktivnosti želimo izpostaviti še eno, ki ji posvečamo dodatno pozornost, zlasti, ko gre za skupinske programe. Ko organiziramo dogodke v večjih skupinah, razumemo, da radi praznujemo tudi s kozarcem ali dvema, toda potrebno je upoštevati, da je uporaba drog ali alkohola pred vsako aktivnostjo prepovedana. V primeru, da je udeleženec pod vplivom alkohola ali psihotropnih snovi, si pridržujemo pravico prepovedi udeležbe na aktivnosti, saj predstavlja nevarnost ne le za posameznika, temveč za celotno skupino. Zato vam vljudno svetujemo, da kozarčke prihranite, dokler se čolni in cele noge ne vrnejo na kopno.

Od 15. marca do 31. oktobra.

Vaša varnost je naša prioriteta

Izkušeni vodiči

Kakovostna oprema

Ekipa iz Bovca že od leta 2001

Mnenja obiskovalcev

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete