Darilni boni

Dogodivščine za najdražje.

Vaši najdražji si zaslužijo le najboljše, kakovostne in prvovrstne dogodivščine na prostem.

Če težko najdete izvirno darilo za svoje najbližje, ne skrbite – tu smo, da vam priskočimo na pomoč. Lahko vam pomagamo podariti izkušnjo, ki jo bodo vaši najdražji za vedno cenili.

Rojstni dnevi, obletnice, valentinovo, poročna darila, obletnice prijateljstev in skrita božična presenečenja. Lahko pa rafting podari celo velikonočni zajček!

Izbirate lahko med dvema možnostma obdarovanja:

 

  • darilni bon,
  • vrednostni bon.

Darilni boni

Darilni boni so na voljo za katero koli od naših dejavnosti. Izberete lahko bodisi vodno ali suho aktivnost na prostem. Za obdarovance, ki se prvič srečujejo z adrenalinskimi aktivnostmi, najpogosteje priporočamo rafting. Za obdarovance, ki želijo preseči svoje meje, pogosto predlagamo tudi kakšno od bližnjih sotesk za razburljivo kanjoning izkušnjo ali pa morda voden kajakaški spust na reki Soči. Če se vaši najdražji ne želijo zmočiti, ne morete zgrešiti na primer z Ziplineom ali pa podarite izposojo e-kolesa in tako pripravite svoje najbližje na radovedno raziskovanje in odkrivanje skritih kotičkov doline Soče.

Vrednostni boni

Če niste povsem prepričani, v kateri dejavnosti bi najbolj užival vaš prijatelj ali družinski član, lahko izberete tudi vrednostni bon, ki velja za dobropis za katero od naših dejavnosti. Tako lahko prejemnik izbere dejavnost, ki mu najbolj ustreza, vi pa se izognete težkim odločitvam! Za vas lahko pripravimo bone v vrednosti po vaši izbiri.

Naročite darilni ali vrednostni bon

Naročnik darilnega ali vrednostnega bona

Prejemnik

Lahko pričnete tako, da:

  • preverite našo ponudbo in izberete dejavnost, ki bi jo radi podarili,
  • nato nam pošljete e-pošto, v kateri navedete dejavnost, paket ali vrednost, ki ste jo izbrali, da vam pripravimo bon, ki vam ga pošljemo v predogled.

Ko naročate darilni bon ali vrednostni bon, nam sporočite:

  • katero dejavnost ali znesek želite podariti,
  • ime obdarovanca,
  • posvetilo – če bi ga želeli dodati na vašo darilni ali vrednostni bon (neobvezno),
  • naslov, kamor bi želeli poslati natisnjen darilni bon.

Veljavnost naših darilnih bonov ni omejena, zato je dovolj časa, da obdarovanci zberejo dovolj poguma za podarjeno pustolovščino. Cena posameznega darilnega bona je odvisna od izbrane dejavnosti in je navedena v veljavnem ceniku.

Vaše darilne bone pripravimo in vam jih pošljemo v predogled. Če ste zadovoljni z izgledom, ga natisnemo in skupaj z računom pošljemo na vaš naslov. Po potrebi ga pred pošiljanjem na vašo željo tudi popravimo.

Če ste eden tistih (tudi mi smo včasih – brez sramu), ki izberejo in kupijo svoja darila v zadnjem trenutku, jih lahko natisnete tudi doma. Račun vam nato skupaj z zadnjo verzijo darilnega bona pošljemo po e-pošti.

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete