Kajak

Ne boste se le spustili po mističnih odsekih in skrivnih kotičkih reke, temveč boste lahko izkusili tudi divjino belih brzic.

Kajak na Soči

Kajak na Soči

Vodeni izleti z odprtim kajakom na divjih vodah – primereno tudi za začetnike.

Cena od 64€ na osebo

Trajanje

3h

Zahtevnost

Zmerno

Soca-Kayaking-courses_250kb

Kajak tečaji

Tečaji kajaka vse, ki ste željni izzivov. Poiščite svoje ravnovesje.               

Cena od 73 - 210€ na osebo

Trajanje

3,5h

Zahtevnost

Zahtevno

Kajakaški izlet na mirni vodi

Kajakaški izlet na mirni vodi

Najdite mir in spokojnost v neukročeni naravi na odprtem kajaku.

Cena od 79€ na osebo

Trajanje

5h

Zahtevnost

Enostavno

Kajak na Sočije vrednota. Je norma doline Soče. In je njena neprecenljiva dediščina. Kajakaštvo na Soči je kultura. Kajakaštvo je ljubezen in je življenje. Občutek, ko s kajakom postaneš eno, je čustvo, ki odpira vrata neskončnim možnostim. Naj vam kajak na divji vodi pomaga odpreti um in se prepustiti čarobnim tokovom neokrnjene reke Soče. Prepustite se njenim svežim objemom, igrajte se z njenimtekočim gibanjem in raziščite njeno mehurčasto velikodušnost.

 

Predajte se njenim tokovom in začutite svobodo.

 

Ko boste prvič sedeli v kajaku za divje vode, ne glede na to, ali gre za prijazenodprt sit-on-topkajak ali za klasičen kajak za divje vode, bo vaše navdušenje prevzelo. Začetni limbo ples bo preizkusil vašo stabilnost in kmalu zatem se bodo vaši boki zazibali ob zvoku šepetajočih brzic Soče. Skrivnostni rečni kotički so prava pašaza raziskovanje. Kajak na divjih vodah je za drzne. Kajakaštvo je za neodvisne. Je za svobodomiselne in za tiste, ki iščejo več.

Srečamo se v pisarni SportMIX, kjer se spoznate z osebjem.
V sprejemni pisarni podpišete izjavo o odgovornosti ter se spoznate s svojim vodnikom.

Vodnik vam razdeli opremo. V opremo se ne preoblačimo v pisarni, temveč se preoblečemo na vstopnem mestu, saj bi nam bilo v  nasprotnem primeru prevroče.

Vrednostne predmete lahko pustite v omaricah v pisarni. V omaricah pustite zgolj vrednostne predmete npr. denarnice, nakit, dokumente. Brisače ter suho spodnje perilo in oblačila za preoblačenje vzamete s seboj. Svetujemo, da imate kopalke že nadete pod oblačili ob prihodu. 

Skupaj z vodnikom se odpravite v kombi.

Odpeljete se do vstopnega mesta (45 min vožnje).

Na vstopnem mestu se preoblečete v dano opremo, suha oblačila pustite v kombiju in skupaj z vodnikom pričnete z izletom.

Vodnik vam pojasni navodila o varnosti in poteku izleta ter se skupaj odpravite novim dogodivščinam naproti.
Izlet pričnemo blizu obale jezera, kjer povadimo tehnike veslanja, nato pa se odpravimo proti soteski reke Idrijce.

Po koncu izleta vas na izstopnem mestu pričakuje vozilo, kjer se preoblečete, ter vkrcate na pot nazaj proti pisarni SportMIX.

V pisarni si pogledamo fotografije z izleta, uredimo formalnosti in se do prihodnjič prijazno poslovimo.

Ker želimo, da je vaša izkušnja nepozabna, prilagodimo število gostov glede na dnevno logistiko. Če ste sami, ne skrbite, pridružili vas bomo skupini. Če se za kajakaški spust odločite v paru je bolj verjetno, da se boste pridružili majhni ekipi kajakaških navdušencev. Družina ali skupina prijateljev? Morda boste imeli vodnika celo samo zase. Če ste v dvomih oziroma ste zaskrbljeni, kako se boste vključili, nas brez zadržkov kontaktirajte. Vašo turo bomo prilagodili na način, da bomo vsi zadovoljni zapustili svoje kajake.

Kdo se ne more udeležiti kajak izletov s kajakom?

Neplavalci, osebe z zmanjšano mobilnostjo, s težavami s hrbtenico in drugimi psihofizičnimi poškodbami, osebe pod vplivom psihotropnih sredstev ali alkohola.

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete