Rafting Bovec: Pustolovščina za prave avanturiste

Ste željni pustolovščine? Ne iščite več, saj je Sport Mix ravno to, kar potrebujete! Nahajamo se v slikovitem slovenskem mestu Bovec in ponujamo vrsto vznemirljivih rafting dogodivščin na bleščečih smaragdnih vodah reke Soče, primernih za vse ravni izkušenj.

 

Bovec, ki leži v osrčju Julijskih Alp, je znan po osupljivih naravnih lepotah in bogati kulturni zgodovini. Z visokimi gorami, bujnimi gozdovi in neokrnjenimi rekami, ki obkrožajo mesto, je Bovec idealna destinacija za ljubitelje narave.

Sport Mix si je z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju ponudbe avanturističnih aktivnosti in športa pridobil sloves vodilnega ponudnika bovških rafting avantur. V naši ponudbi boste našli “ture”, zasnovane tako, da ustrezajo različnim nivojem spretnosti. Naši izkušeni vodniki bodo poskrbeli za nepozabno popotovanje ob reki Soči in vas vodili skozi brzice, tolmune in slapove.

Izredno zanimiva pustolovščina je tudi “Mini rafting”, kjer udeleženci krmarijo z “raftom” za dve osebi skozi brzice. To potovanje je kot nalašč za pare ali prijatelje, ki želijo skupaj deliti avanturo in doživeti vznemirjenje brzic. Družinam z majhnimi otroki Sport Mix nudi nežen “Družinski rafting” izlet, primeren za otroke stare šest let ali več.

 

Ne glede na to, katero bovško rafting avanturo boste izbrali, Sport Mix obljublja nepozabno doživetje in ustvarjanje spominov, ki jih boste ohranili za vedno. Vsi izleti potekajo po najstrožjih varnostnih standardih, vodniki pa so visoko usposobljeni in izkušeni v raftingu.

Rafting v Bovcu ni samo adrenalin na brzicah – je tudi priložnost, da se potopite v naravni sijaj in kulturno dediščino tega kraja. Med vašo avanturo raftinga boste deležni dih jemajočih razgledov na Julijske Alpe, odkrivali boste edinstveno floro in favno reke, ter spoznavali zgodovino in tradicijo lokalnih skupnosti.

Poleg raftinga na Soči, Sport Mix ponuja še vrsto drugih pustolovskih aktivnosti. Med drugim lahko prezkusite kanjoning, kajak, zipline in plezanje… Vse te aktivnosti potekajo sredi osupljivega naravnega ozadja Julijskih Alp, kar zagotavlja resnično nepozabno doživetje.

Z vrsto izletov za vse ravni spretnosti, strokovnimi vodniki in dih jemajočo naravno pokrajino vas čaka pustolovščina, ki si jo boste zapomnili za vso življenje.

Rezervirajte svojo avanturo zdaj!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svojo avanturo!

[forminator_form id=”12521″]

Kontakti

Kontaktirajte nas na različne načine

Obiščite nas

Vedno smo veseli, ko nas obiščete